Livet, kärleken och resten däromkring

Veckans vikt vecka 18

Publicerad 2014-04-28 08:23:50 i Lchf, Livet, Vikt,

1 hekto ner är inte så mycket, men det är bättre än upp. Kroppen är menssvullen och det är säkerligen därför det blev ett så fjuttigt resultat denna vecka. Hoppas på mer minus nästa, vem vet, då kanske jag bryter 30-nåntinggränset för mitt bmi och "bara" blir överviktig och inte längre lider av fetma. Det vore nått det! 

 
Nu ska jag iväg till gymmet en sväng och sen kommer ex-sambon hit och ska hjälpa mig med en krånglande dator. 

Ha en fantastisk måndag! 

Veckans vikt vecka 17

Publicerad 2014-04-21 22:39:33 i Allmänt, Lchf, Livet, Vikt,

Minus idag, ganska mycket dessutom. 

Det är väl förra veckans plus, samt lite till som gett med sig. Skönt! 

 

Var ute på en morgonpromenad med mamma, men den blev inte lika lång som vi tänkt, då ett ilsket skavsår gjorde entré på min ena häl. 

 

Hon åker idag och fastän det varit riktigt trevligt att ha henne här så ska det bli ljuvligt att komma hem till en tom lägenhet sen när jag har vinkat av henne vid tåget. 

 

 

Hej blogg.se!

Publicerad 2014-04-21 22:33:00 i Allmänt, Lchf, Livet,

Nu har metrobloggen krånglat för sista gången och jag påbörjar mitt nya bloggliv här på blogg.se istället. 

För den som är intresserad och vill läsa mina gamla inlägg så hittar ni dem på
http://www.metrobloggen.se/mollster
 
För den som inte vet vem, jag är så kan jag berätta att jag är en snart 32-åring stockholmstjej som sedan 4 år tillbaka bor i Göteborg. 
Lchf har varit min livspartner till och från, och nu kilar vi mer stadigt än på länge. Träning gör ett större och större intrång i mitt liv.
Jag studerar och jobbar, tycker om katter, Hammarby och öl. Det finns en man i mitt liv, men vi går väldigt långsamt framåt.
 
Vill ni veta något får ni hemskt gärna fråga. Bloggen är mestadels min offentliga dagbok. På något vis känns det bättre att skriva för fler än mig själv, även om många inte läser. 
 
Jag publicerar en "Veckans vikt" varke vecka för att hålla koll på mig själv. Det är inte lika lätt att fuska och strunta i allt när jag vet att jag "måste" visa vad som hänt. Att ljuga för mig själv är en sak, men att ljuga för andra är inte lika lätt och jag vill gärna visa upp min duktiga fasad utåt. 

Nåväl, är ni inte alltför avskräckta av denna något dystra presentation så är ni hjärtligt välkomna att följa mig här!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela