Livet, kärleken och resten däromkring

Kolhydratssug

Publicerad 2014-07-31 11:20:20 i Allmänt, Lchf, Livet,

Igår var jag sugen på precis allt som fanns att få. Det blev en extremt liberal lchf-dag med både nötter, ostar, grädde och bär. 
Idag känns det som om suget lagt sig och jag tuffar på som vanligt. 

Ikväll jobbar jag och det ska bli ganska skönt. När jag gör saker och inte sitter hemma är det lättare att stå emot. Jobbar jag så får jag koncentrera och fokusera på jobb, då kommer fjantiga saker som sötsug i andra hand. 

Tredje dagen

Publicerad 2014-07-29 20:36:49 i Allmänt, Lchf, Livet,

Kolhydratsavgiftningen går bra. Jag har haft ont i huvudet idag, men om det beror på mindre än 3 timmars sömn, tungt kroppsarbete i smällvärme, vätskebrist eller avgiftning tvistar de lärde. En kombination av allt kanske? 

Det känns skönt att börja komma tillbaka. Pruttmaskinen har gått i strejk. Kroppen känns "renare" och varken lika tung eller uppsvälld. Mensen är visserligen snart slut, så det spelar såklart också in. 

Nu väntar en kväll i soffan. Ledig imorgon, tack och lov. Är så trött att hälften vore nog, så den lediga dagen kommer mycket lägligt. 

Veckans vikt vecka 31

Publicerad 2014-07-28 09:09:00 i Livet, Vikt,

Plus, som befarat. Dock 0,1 kg, så det kan jag leva med. 
Nu är jag laddad för en vecka med bra och kloka val, utan en massa slarv. 

Resan fortsätter, och alla små omvägar jag tar har säkert någon sorts betydelse i det stora hela. Så inbillar jag mig i vilket fall. Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela