Livet, kärleken och resten däromkring

Veckans vikt vecka 27

Publicerad 2014-06-30 11:10:52 i Lchf, Livet, Vikt,

Idag börjar jag att jobba igen. Min 1,5-veckas semester är över och det känns ganska bra, samtidigt som det är aningens ångestladdat. 

Jag har ätit som sällan skådat dessa lediga dagar. Därför visar vågen 4 kg plus. Det mesta är nog vatten (och luft?!) och magen står ut som en spärrballong.
Känsloätande är mitt problem. Jag har känt mig ledsen, ensam och bortglömd och då tröstar sötsaker mycket väl, för stunden. Och är jag väl inne i racet är det ganska svårt att ta sig ur. 
Nu ska jag avgifta mig och komma tillbaka på banan igen. Jag ser fram emot när dessa första dagar är över och  jag är tillbaka i vanliga lunken igen. 

Jag tror inte att jag har fisit så mycket någonsin som jag gjort de senaste dagarna. Inte gått på toa heller. 
Nu verkar magen ha behandlat de sista kolisarna och fisarna har tystnat. Blir lika förvånad varje gång över hur lugn och snäll magen blir när jag begränsar kolhydraterna. Bara det är ett gigantiskt skäl för mig att välja lchf. Pruttfritt känns rätt fräscht ändå. 
Veckans vikt vecka 25

Publicerad 2014-06-16 13:25:09 i Allmänt,

Det fysiska jobbet börjar att göra sig påmint. 
Kroppen är trött efter arbetspassen och jag borde ta på mig min stegräknare och se hur mycket jag rör mig under en normal arbetsdag. 
Vikten fortsätter nedåt. Det känns så jäkla lätt nu och jag väntar bara på käppen i hjulet. Att gå ner i vikt "ska" ju vara svårt?! Just nu rinner kilona av mig och jag har fått en kommentar än så länge. De i min närhet ser inget, men hon som kommenterade var en gammal kollega från när jag jobbade i Stockholm och hon reagerade. Känns kul! 

Träningen har helt hamnat på hyllan och jag letar inspiration för att finna den igen. Det går sådär. Mitt gym stänger nu vid midsommar och öppnar igen först 1 augusti. På ett vis känns det skönt, men också lite trist, om nu träningsrycket skulle komma tillbaka. 

Veckans vikt såg ut såhär. Att komma in i 60-klubben känns inte alls lika avlägset längre. "Snart" (om 3,5 kg) är jag nere på min lägstavikt på flera, flera år. Det var omkring så mycket jag vägde när jag började på Viktväktarna för tusen år sedan. Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela