Livet, kärleken och resten däromkring

Veckans vikt vecka 40

Publicerad 2014-09-29 09:33:10 i Lchf, Livet, Vikt,

Förra veckan vägde jag mig aldrig. Detta pga att jag skämdes över att jag trillat dit igen. Kolhydratskalas så det stått härliga till. Festen har pågått i två veckor och jag tror att det blir en lång och tuff baksmälla.

En sak är säker, jag använder mig av maten som tröst och skydd. 

Ena katten har varit dålig och dag ska vi in till veterinären en sjätte gång idag. För att lindra oron och ångesten över detta så vräker jag i mig allt som finns och som jag inte äter i vanliga fall. 
Oron över ekonomin som detta medför har också påverkat. 

Egentligen ska jag åka till London nu till helgen som kommer. Vi får se hur det blir med den resan. Fortsätter katten som han gör kan jag inte lägga det ansvaret på kattvakten. 
Detta drar också igång oro och ångest. 

Även om jag hade haft ett avbeställningsskydd så gäller det enbart om jag eller min närmaste familj blir sjuk eller i värsta fall dör. Katter räknas ej. 

Jag har blivit dålig i magen, jag har legat kallsvettig och svimfärdig i soffan av allt jag har ätit, jag har vaknat mitt i natten av att jag nästan spytt. Likförbannat fortsätter jag. Det är inte värdigt. 

3 kilo plus på vågen har dessa veckor kostat mig. Idag vill jag ta itu med det och bli ren igen.  Ett steg fram och två tillbaka. 
Jag känner hur kroppen vill ha socker redan nu. Jag tänker inte lyda den. 

Veckan vikt vecka 38

Publicerad 2014-09-15 07:35:00 i Allmänt,

Plus idag, men vad gör det när vi har fått ett regeringsskifte i Sverige? 

Plusset beror med största sannolikhet på att det är mensdags om bara några dagar och kroppen har samlat på sig lite vätska. Har iofs fuskat lite med naturgodis igår samt knarkat upp flera paket av Garants färdiga köttbullar.. 10:- på hemköp nu i veckan. Det går inte att bara ta en! 

Storkatten har haft problem och har det fortfarande. Ska ringa veterinären när de öppnar och se om det blir ett tredje besök på en vecka eller om de kan skiva ut antibiotika över telefon. Tröttsamt med sjuka djur då de inte kan säga ifrån vad som är fel. Veckans vikt vecka 37

Publicerad 2014-09-08 20:45:04 i Allmänt, Lchf, Livet, Vikt,

Minus även idag. Det går bra nu!

Dagen har spenderats hos veterinären. Stora katten har börjat kissa på ställen där han inte får kissa. Igår när jag lagt mig kissade han ner hela sängen. Nu hänger lakan, täcke, överkast och prydnadskuddar i en äcklig hög i badrummet och inväntar morgondagens tvättid. Hoppas, hoppas att ättika tar bort lukten. 

De hittade inget fel på honom på röntgenplåtarna och jag ska ta ett urinprov när tillfälle ges och åka dit med. Antagligen så har han kristaller i urinen som gör att det gör ont när han kissar. Tycker synd om min lilla kompis, men han fick både smärtstillande och febernedsättande hos veterinären idag, så han borde må lite bättre. 
Jag måste få honom att dricka mer vatten och det är lättare sagt än gjort. Är det någon som har ett smart tips på hur? 

Kvällen går i studiernas tecken. Inte så upphetsande, men det måste göras! 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela