Livet, kärleken och resten däromkring

Veckans vikt vecka 22

Publicerad 2015-05-25 08:52:31 i Allmänt,

Idag hade jag gått upp ett kilo. Jag vet att det blev lite mycket både torsdag, fredag och lördag, men det är skärpning på det nu.
I torsdags hade vi en mini-APT på jobbet med tillhörande middag. Jag skulle bara ta två öl till maten för att sen åka hem, då jag hade tenta dagen därpå. Så blev det dock inte och jag kom hem både sent och väldigt full. Som av ett under klarade jag tentan och jag lovade mig själv att aldrig skriva tenta bakfull igen. Fredagen gick i bakfyllans tecken, men trots den så stannade jag kvar efter tentan och gick på föreläsningarna. När jag kom hem så sov jag ett tag innan det var dags att fylla på fransarna och sen när jag äntligen var hemma för kvällen så blev det nachochips med salsa och gräddfil för hela slanten. 
Mensen är i antågande också, borde komma om 3-4 dagar, så det har nog ett finger med i spelet också. 
Tar nya tag och hoppas på att kilot är borta till nästa vägning. 

Veckans vikt vecka 21

Publicerad 2015-05-18 06:36:58 i Allmänt, Livet, Vikt,

Tänkte återuppta viktuppdaterandet. Det känns på nått vis bra att publicera det för omvärlden och inte bara hålla det för mig själv. 
När andra får läsa hur det går för mig blir det mer verkligt och på riktigt. 

Idag har jag tenta, känner mig sådär förberedd. Ska läsa ha anteckningarna som frukostsällskap och sen får det gå som det går. 
Jag trivs bra i skolan, väldigt bra tillochmed, men det ska bli fasligt skönt med det stundande sommarlovet och att få tjäna lite pengar för en gångs skull. 

5:2 går bra. Jag gillar fastedagarna och ser nästan fram emot dem. 


Nu blir det kaffe och grötfrukost. Havregrynsgröt är en sann räddare i nöden i knapra studentekonomier. 

Ha en fin vecka! 

Uppdatering

Publicerad 2015-05-17 12:09:00 i Allmänt,

Livet rullar på. Skolan är rolig, jag håller mig till 5:2 och det funkar bra. Kärleken är inte kärlek mer, men snart är det sommar och då passar det väl fantastiskt bra att vara singel?
Jag ska bli bättre på att skriva. Även om jag mest gör det för min egen skull så är det kul att hålla på.

Jag äter mycket vegetariskt nu. Har inte råd med kött och mejeriprodukter på samma vis som innan. För mig funkar det bra. Undviker pasta, men råris, bulgur och bönor/linser går ner. Känns fortfarande fuskigt och fel att äta kolhydrater efter lång tid på lchf, men jag vänjer mig vid det, sakta, men säkert.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela